Bedrift

Bedrift 2019-11-05T21:09:56+00:00

Bedrift

Mange ansatte i bedrifter har for lav digital kompetanse. Dette kan gjøre en bedrift ineffektiv, og utsette den for risiko. Mange ansatte vet veldig godt hvordan man bruker bedriftens egne programmer, men har lite forståelse for hvordan IT og IT-sikkerhet fungerer generelt. En egen IKT ansatt/avdeling kan være dyrt, og ofte blir det en som kan litt mer enn de andre som står ansvarlig for opplæring. Dette er ikke alltid godt nok, og vi tilbyr datakurskurs der alle ansatte vil sitte igjen med en bedre forståelse for IT-sikkerhet. Dette fører til at din bedrift er bedre beskyttet mot ransomware, industrispionasje og datatap. Vi tilbyr også kurs for å bedre effektiviteten på tvers av plattformer. Gjennom våre kurs vil kursdeltageren sitte igjen med en bedre forutsetning for å forstå nye produkter og programvare.

Avtal et møte

Kurs for bedrifter

E-Kurs
Mange av våre E-kurs for privatpersoner passer også for ansatte i bedrifter som vil øke sin digitale kompetanse. Kontakt oss for en multilisens eller en anbefaling om hvilke kurs som kan dekke din bedrifts behov.

Spesialtilpassede Kurs
Vi i Personlig IT kan også spesialtilpasse kurs for din bedrift. Om dere har bestemte temaer, nye programmer, nye systemer eller plattformer dere ønsker opplæring i, så vil vi kunne lage et spesialtilpasset kurs kun for din bedrift. Spesialtilpassede kurs vil ha en produksjonskostnad basert på hvor lang tid vi estimerer på å lage kurset, og være inkludert ett foredrag. Repeterende foredrag vil ha en vesentlig lavere pris, og dere bestemmer selv antall kursdeltakere. Vi gir selvsagt et anbefalt antall deltakere for å opprettholde kvalitet i kurset.

Veiledning/Rådgivning
Vi er behjelpelige med å anbefale IT utstyr og arbeidsplatformer for små bedrifter og enkeltmannsforetak. Det være seg hvilke datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett, operativsystemer, skytjenester, tjenesteleverandører etc som kan være aktuelle. Vi kan også tilby opplæring i disse, og lære bort hvordan disse samarbeider på best mulig måte. Dere vil sitte igjen med en god oversikt og forståelse om hvordan deres enheter snakker sammen, og vil derfor lettere kunne rette opp i små feil uten hjelp fra support. Dette vil igjen føre til lavere kostnader for bedriften på sikt.

Kontakt oss for tilbud.
kontakt@personlig-it.no

Tlf: 940 36 368 / 936 35 083 (16:00 – 21:00)

Send forespørsel