Personlig IT

IT gjort enkelt!

Om Oss 2018-12-19T08:48:14+00:00

Vår filosofi:

Stadig flere produkter blir smartere (Internet of Things), mer avanserte og krever mer forståelse om IT generelt. Spesielt de gangene det ikke virker slik det skal.

Med vår erfaring innen kundeservice observerer vi daglig at kunnskapen om bruk av digitale enheter er manglende. Vi har forståelse for at nye ting kan være vanskelig å skjønne da bruksanvisninger har blitt et fremmedord i produktpakken. Dette fører til at den vanlige bruker ikke kan utnytte produktet sitt fullt ut. Mange nyttige funksjoner blir «glemt» eller kommer ikke frem. Vi holder oss oppdatert på ny teknologi daglig, og ønsker å videreformidle denne kunnskapen til deg gjennom kursing!

Årene fremover vil ikke bli mindre preget av ny teknologi. Produktene blir smartere og mange nye produktgrupper krever mer kunnskap om informasjonsteknologi, både hjemme, på skolen og i arbeid.

Personlig IT - IT gjort enkelt!
Kim Flood

Hvem er vi?

Per Ivar Thune

Per Ivar Thune

Siden barndommen har jeg vært genuint opptatt av hvordan ting er satt sammen og fungerer. Dette har gjort at valget av skolegang og arbeidssted måtte bli innen teknologibransjen. Jeg har jobbet de siste 16 år innenfor Telenor og Telenors forhandlernett. Her blir jeg daglig møtt av nye utfordringer, som har hjulpet meg å øke min kompetanse betraktelig og trigget nysgjerrigheten for teknologi ytterligere. Dette har resultert i at jeg har bidratt med intern kursing og opplæring samt direkte kundekontakt via telefon og i person.

Kim Flood

Kim Flood

Jeg startet som snekker og fikk da råd til å kjøpe min første PC. Dette var så klart ikke problemfritt, og da kunnskapen på generelt basis ikke eksisterte på den tiden, var jeg nødt til å lære og forstå denne selv. Dette var starten på en lang karriere innenfor IT. Jeg har siden 2002 jobbet i Elkjøp, både som selger og innen kundestøtte. Jeg har siden 2007 jobbet som PC teknikker og møter daglig kunder som trenger hjelp med ulike utfordringer og produkter. Jeg har i min tid som PC-teknikker forstått at fagutrykk ikke alltid er like lett å forstå, og har derav lært meg å forklare teknologien på en lettforståelig måte.

Kontakt oss: