Personlig IT

IT gjort enkelt!

Privat 2018-04-25T17:10:31+00:00

Privat

I denne digitale hverdagen er det ikke alltid like lett å henge med utviklingen. Dette være seg nye produkter, brukerkontoer, passord, apper, sikkerhet etc. Vi vet hvor vanskelig det kan være å tilegne seg kunnskapen om å bruke denne nye teknologien på en effektiv måte. De aller fleste kan til en viss grad bruke produktene sine, men mange vet ikke om, eller skjønner ikke hvordan disse skal snakke sammen på best mulig måte. På grunn av dette går vi glipp av mange muligheter, og ender ofte opp med ineffektive arbeidsmetoder. Gjennom våre datakurs vil vi kunne vise noen av mulighetene som finnes på tvers av plattformer, både datamaskin, mobiltelefon og nettbrett. Ved å ta et kurs gjennom oss vil vi tilrettelegge for at det skal bli lettere å forstå også fremtidige produkter.

Personlig IT tilbyr både digitale online kurs og kurs i lokaler for forsamlinger.

Vi holder kurs i lokaler for forsamlinger
Du kan enkelt ta våre kurs via våre nettsider www.personlig-it.no

Kurs for Privatpersoner

Online kurs

Våre E-kurs kan kjøpes og utføres gjennom våre nettsider. Vi tilbyr forskjellige typer kurs, tilpasset alle kunnskapsnivåer. Noen av kursene er generelle temaer, mens andre kan være mer spesifisert opplæring innen et område.

Kurs i lokaler

Om dere er en vennegjeng, et nabolag, en forening eller lignende som ønsker et personlig kurs, har vi pr nå to tilgjengelige datakurskurs for forsamlinger. ”Datakurs – Kom i gang” er rettet mot førstegangsbrukeren, mens ”Datakurs – Gode vaner” vil ta for seg mer effektiv bruk av en datamaskin. Du kan lese mer om datakursene på våre kurssider. Kursene kan gjennomføres i Gjøvik, Toten og Land. Kursene er anbefalt for 10-20 personer. Kontakt oss for å avtale kursdato og lokaler.

Kontakt oss for informasjon om kurs